• 30 év tapasztalat
  • Herbalife életmű díj
  • Több ezer elégedett ügyfél
  • Herbalife Vezetőségi Tag

Gyermekkorom óta sportolok, versenyúszóként kiváló eredményeket értem el, több országos, és megyei bajnokságon is részt vettem, rengeteg aranyérmet gyűjtöttem, majd életutamat a tanári pályán folytattam. Az egyetem után földrajz-testnevelés szakos tanár lettem.

Aktív életmódomat folytatva 29 évvel ezelőtt ismertem meg a Herbalife termékcsaládot egy kisebb baráti találkozón. Rögtön elkezdtem fogyasztani a termékeket, a vitalitásom megnőtt, az alvásigényem lecsökkent! Férjem is azonnal elkezdte a programot, 6 kg-tól szabadult meg, megállt a hajhullása, fittebb lett és rendeződött a koleszterinszintje. Ezután a családom minden tagjának szívből ajánlottam. Megdöbbentő eredményt fiamnál tapasztaltam, hiszen 11 évig tartó migrénes fejfájása megszűnt, ami egy új úton indított el.

Mark Hughes alapítóval (1993)

Az első nemzetközi rendezvényen nagyon megfogott Dr. David Katzin orvos mondása, hogy a betegségek nagyon magas százaléka sejtszinten dől el, illetve valamilyen hiányállapotból fakad! Az alapítónk, Mark Hughes egyénisége, szeretete és pozitív kisugárzása megragadott és óriási lendületet adott. Családtagjaimon és ismerőseimen is tudtam segíteni. A lelkesedés, az új eredmények és a céltudatosság vittek előre. Elhatároztam, hogy minél több embernek szeretnék segíteni célja elérésében! Megélni, hogy nem csak az én személyiségem fejlődik, hanem a tapasztalat gyarapításával más személlyé válhatunk. Ez csodálatos!

A fiam és a lányom is orvos lett és nagy büszkeséggel tölt el, hogy orvos férjemmel együtt ők is a Herbalife céget képviselik, és sok embert segítenek az egészséges életmódra nevelésben.

A több évtizedes tapasztalatom során Herbalife Életmű Elismerésben részesültem. Az Életmű Díjjal azokat a kiemelkedő tanácsadókat jutalmazzák, akiket elkötelezettségük, kitartásuk és szakmai hozzáértésük által éveken keresztül teljesítik a Herbalife küldetését és teszik jobbá az emberek életét. Ez az életmód példa értékkel szolgálhat minden tanácsadó számára!

A hűséges és kitartó munka eredményeként több ezer emberhez eljuttattam a Herbalife üzenetét! Tudom, hogy munkámmal a jövő útját képviselem, és hittel és szeretettel dolgozom egy boldogabb, szebb és egészségesebb jövőért!

Mark Hughes-al és Dr David Katzin-el PhD (1995)
Jim Rohn üzleti filozófussal, 20 éves jubileumi ünnep (2000)

29 éve változatlan telefonszámmal és 29 éves Herbalife tapasztalattal várom szeretettel jelentkezését!

Köszönöm, hogy bizalmával megtisztel minket!

Adjon egy esélyt Önmagának!

Dr. Répásy Györgyné, Judit

A cégről

  • 1980-ban Mark Hughes alapította Los Angelesben
  • A Herbalife Nutrition cég több mint 40 éves múlttal rendelkezik az egészségmegőrzés és testsúly-kontroll területén!
  • Világszerte 95 országban a legkiválóbb minőséget képviseli!
  • Rendszeresen, szigorúan ellenőrzi a termékeink alapanyagait, melyhez tudományos kutatásokat is végez.
  • A legkorszerűbb gyártástechnológiai eszközöket használja, hogy megfeleljen a nemzetközi minőségi követelményeknek!
  • Komoly, nemzetközileg elismert kutatókból, orvosokból, táplálkozástudományi szakértőkből álló Tudományos Tanácsadó Testülettel bír, melynek színvonalát tovább emeli, hogy tagjai között a világon egyedülállóan Nobel díjjal kitűntetett orvos is található!